Een kind krijgen met hulp van een donor die je kent, is voor veel wensouders een aantrekkelijk idee. Maar ook spannend en ongemakkelijk. Wie zou er donor kunnen en willen zijn? Waar moet je afspraken over maken? En wat doe je als het anders uitpakt dan bedoeld.

Dit boek focust op een bekende donor uit de eigen vrienden- en kennissenkring, of een bekende met wie je via dit warme netwerk in contact komt. 

Het boek is geschreven voor alleenstaande vrouwen, maar is ook geschikt voor wensouderparen die een bekende donor zoeken.

Afbeelding
cover Donor bekend

Handreikingen en ervaringen

Naast concrete handreikingen voor de zoektocht naar een potentiële donor, voor het stellen van de vraag en voor de gesprekken die daarop volgen, vertellen vrouwen over hun ervaringen. 

Hoe is het om een kind te (gaan) krijgen met hulp van een vriend, een kennis of een man met wie je via je netwerk in contact bent gekomen?

 

Barbara Lammerts van Bueren, Donor bekend. Gids voor single vrouwen die een bekende donor willen voor het realiseren van hun kinderwens, Uitgeverij Zhonoor, 2017

Meer over de keuze voor een bekende donor


FacebookTwitter