27 mei 2024

Geef jij een gezicht aan donorconceptie?

Om onze beeldbank uit te breiden zijn we op zoek naar donorkinderen, ouders van donorkinderen, spermadonoren, eiceldonoren en wensouders die we mogen fotograferen. De foto's worden gebruikt voor onze website en social mediakanalen.

Gezocht: donorkinderen, donoren en (wens)ouders

Op deze website van het Landelijk Informatiepunt Donorconceptie maken we gebruik van foto’s van mensen die zelf direct betrokken zijn bij donorconceptie: als donorkind, als donor, als ouder van een donorkind en als wensouder die de hulp van een donor nodig heeft om kinderen te krijgen.

Het kan gaan om donorconceptie met sperma, eicellen of embryo’s.

Afbeelding
wie geeft gezicht aan donorconceptie?

De foto’s zullen bij jou thuis gemaakt worden door een professionele fotograaf. We willen graag foto’s in verschillende settings: van jou alleen, en met partner/kinderen/broers of zussen/ouders/… (indien van toepassing). Het is dus fijn als je gezinsleden ook op de foto willen.

De foto’s zullen gebruikt worden zonder vermelding van naam of andere identificerende gegevens.

Je geeft donorconceptie.nl toestemming om de foto’s te gebruiken op de website en te delen op social media. Het zou fijn zijn als we jouw foto’s ook mogen gebruiken voor advertentiecampagnes op social media, daarvoor vragen we je apart om toestemming.

Als dank voor je medewerking ontvang je digitaal enkele van de gemaakte foto’s.

Belangstelling om mee te doen? Mail de volgende gegevens naar info@donorconceptie.nl:

  • Naam
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer 
  • Leeftijd
  • Kort iets over je situatie: wat is jouw betrokkenheid bij donorconceptie (kind, (wens)ouder, donor), zijn er gezins/familieleden die met jou op de foto kunnen en willen?

Het kind centraal

Donorconceptie.nl staat voor goede en betrouwbare informatie voor donorkinderen, (wens)ouders en (aspirant) donoren. Het morele recht van kinderen om hun ontstaansgeschiedenis en afstammingsinformatie te kennen, en de ruimte en vrijheid voor kinderen om familierelaties zelf te kleuren en vorm te geven, vormen daarbij het uitgangspunt. 

Donorconceptie.nl is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties die betrokken zijn bij donorconceptie. Donorconceptie.nl / het Landelijk Informatiepunt Donorconceptie is mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Geen foto, wel een verhaal? Of een foto én een verhaal?

Op deze website delen we ook ervaringsverhalen. Persoonlijke ervaringen zijn waardevol voor anderen, als bron van herkenning en erkenning, of ter inspiratie. 

Heb je geen behoefte om op de foto te gaan, maar wil je wel je verhaal delen? Of wil je naast een foto óók je verhaal delen? Ook dan horen we graag van je! Mail naar info@donorconceptie.nl 

Delen op: FacebookTwitter